CRMİLL, 2020 yılında Konya'da kurulmuş olup FÜHRER İÇ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adı altında faaliyetlerini 1000 m² lik bir alanda başlamıştır.

Ülke sanayisinin ihtiyaçları doğrultusunda öncelikli olarak hizmet  sunmaktadır. Firmamız, gelişen teknolojiye paralel olarak sürekli kendini yenilemiş, bugün 50 çalışanı, bayilikleri ile sektöründe yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

 

 

VİZYONUMUZ

Bilgi birikimi ve tecrübesiyle sektörde öncü olabilmek için üründe, uluslararası pazarda pay sahibi, hizmette kaliteden ödün vermeyen, saygın, istikrarlı, güvenilir ve paylaşımcı bir yapıya sahip olmak.

MİSYONUMUZ

Ulusal üretime kendi sektöründe katkı sağlayan, etik değerlere bağlı, topluma karşı sorumluluk duygusu taşıyan dinamik ve yenilikçi bir kurum olmak.

KALİTE POLİTİKAMIZ

  • Müşterilerimizin değişen – gelişen şartlarını göz önüne alarak ihtiyaç ve beklentilerini doğru algılayıp istenilen şekilde, sürekli ve zamanında karşılayarak müşteri memnuniyetini sağlamak,
  • Sektörümüzle ilgili teknolojik gelişmeleri takip ederek üretim ve hizmetlerimizde en gelişmiş teknikleri kullanmak,
  • Ürün ve hizmet kalitemizi artırmak için çalışanlarımızın katılımını sağlayarak memnuniyetleri, motivasyonları ve eğitimleri için gereken tedbirleri almak.
  • Fire oranlarını azaltıp maliyetleri optimum seviyeye çekmek ve kalitesi verimliliği ve rekabet gücü yüksek kuruluş olmak,
  • Çevreye saygılı, iş ve işçi güvenliğini temel alan, yasal mevzuat şartlarına ve diğer yerli – yabancı standartlara uygun olarak üretim yapmak.
  • Kalite yönetim sistemimizi belirli dönemlerde gözden geçirerek etkinliğini artırmak ve sürekli iyileştirmek.